marketing & communicatie

digital marketing

AC Line
digital marketing

Wij geloven in een goed huwelijk tussen offline en online marketing. Waarbij een sterke digitale marketing aanpak absoluut aandacht verdient. Denk daarbij aan een online communicatiemix zoals online magazines, responsive websites, mobiele applicaties en social media. Maar vergeet ook zeker SEO en SEA niet. Met een duidelijk doel en naadloos op elkaar afgestemd.

digital marketing

daarom advacom

Wij willen doen waar we goed in zijn. Waar nodig vliegen we extra troepen in. Vandaar dat we nauw samenwerken met onze vaste digital marketing partner PauwR uit Tilburg. Samen tillen we online campagnes naar het hoogst haalbare niveau. Wij zorgen ervoor dat het strategisch en creatief klopt. Zij doen de uitvoering, monitoring én bijsturing. Samen creëren, beheren en promoten we organisaties en merken met doelgerichte online communicatie.

Wij sparren graag!

Dit door data gedreven creativiteit in te zetten en deze constant te optimaliseren. Door SEO en SEA activiteiten zo effectief mogelijk in te zetten en samen te laten werken, zorgen we voor optimale zichtbaarheid op zowel de korte als lange termijn. Een top team! Invulling geven aan jouw digital marketing?

Drie lijnen