cases

roda jc

AC Line

Roda JC is de trots van het zuiden. Jarenlang werd er in Kerkrade op het hoogste niveau gespeeld. Bekerprijzen werden bemachtigd én diverse Europese topwedstrijden werden gespeeld. Gedurende deze topseizoenen ontwikkelden wij verschillende campagnes om ervoor te zorgen dat het stadium in Kerkrade bij elke wedstrijd goed gevuld was.

Expertises

Marketing
Design
Audio-visueel

Deliverables

Branding
Campagnes

strategy


branding


impact

strategy

Bij Roda JC staat clubliefde, het familiegevoel en de beleving centraal. Tijdens de verschillende campagnes om zowel wedstrijden als seizoenskaarten te promoten stonden kenwaarden trots, trouw en fanatiek dan ook altijd centraal.

We verzorgden campagneconcepten waarbij alle doelgroepen die bij Roda JC op de tribune zitten, persoonlijk worden aangesproken. Waarin het wij-gevoel heerst. Samen zijn we Roda JC, oftewel: Vier zunt Roda!

Limburgse passie

Vier zunt Roda!

Cases Advacom
Cases Advacom
Cases Advacom

branding

De ontwikkelde campagnebeelden werden consistent in een complete middelenmix ingezet. Billboards, socials advertenties, LED schermen, (online) banners, busabri’s, ze werden allemaal ingezet om het brede publiek in Parkstad en omstreken naar het stadium te trekken.

Om de clubgevoel nog meer kracht bij te zetten, werden ook de wedstrijdshirts meegenomen in de nieuwe huisstijl. Deze was zo mooi, dat deze schitterde in het videospel FIFA.

De trots van het Zuiden!

iPad mockup
Roda JC

“Met een vleugje passie, emotie en gevoel voor wat er speelt onder de supporters, zorgt Advacom ieder seizoen weer voor hele gave campagnes waar wij enorm trots op zijn!”


Mark Maas
Marketing Manager - Roda JC Kerkrade