werken bij

advacom
AC Line

Werken bij ons is elke dag een feest.

Met veel passie brengen we dagelijks strategie en branding tot leven. De meeste mensen zien enkel onze projecten. Maar wij zien het team met creatieve koppen achter onze projecten. Wij zijn altijd op zoek naar talent. Daarbij vinden we het belangrijk wat je kunt, maar zeker ook wie je bent. Want naast hard werken, willen we ook hard lachen.

Waarom jij ons team moet komen versterken? Klik hieronder snel verder!

dynamiek


teamwork


gezelligheid


expertise

dynamiek


teamwork


gezelligheid


expertise

Elke dag is anders, maar dynamisch is het altijd. Van grote tot kleine klanten, van chemie tot aan de zorg. Een dag bij Advacom is altijd verrassend en onvoorspelbaar. Het geeft je energie en houdt je scherp!

Wij zijn één team! Zo werken én functioneren we. Je staat nooit alleen en voor ieder onderdeel hebben we wel een specialist. Alleen ben je sneller, maar samen kom je verder. Dat is waar we in geloven!

We werken met ontzettend leuke collega’s in een sfeervolle omgeving waar hard werken en lol maken goed in balans is. Een omgeving waar je écht jezelf kan zijn en er aandacht is voor jou als persoon.

Bij Advacom werken we alleen met specialisten met allen een eigen expertise. Jouw inbreng is dus essentieel en daar wordt absoluut naar geluisterd. Dit geeft jou vrijheid en flexibiliteit.

Wij zoeken een pixelperfect front-end developer die een kick krijgt van het vertalen van krachtige, creatieve ontwerpen naar gebruiksvriendelijke maatwerk applicaties. Je hebt ervaring met HTML 5, CSS3, Sass en JavaScript (JQuery). Als schakel tussen techniek aan design, denk je in oplossingen en ben je niet bang om nieuwe technologieën te proberen.

Bekijk de vacature

Wil jij stage lopen bij een te gek dynamisch marketing- en communicatiebureau?

Stuur ons jouw motivatie

Expertises Advacom
Expertises Advacom
Expertises Advacom
Expertises Advacom
Expertises Advacom
Expertises Advacom