Onze diensten

Contract and Budget Management

Met de dienst Contract and Budget Management verzorgt CTCM voor u het contractueel en financieel beheer van uw studie. Alle activiteiten zijn erop gericht om enerzijds het contractuele en financiële beheer van het project volgens wet- en regelgeving te laten verlopen, en anderzijds inzicht te geven aan de projectleider omtrent de status van het project. Dit door onder andere contracten te screenen, onderhandelingen te voeren, begrotingen op te stellen, rapportages en inzicht te geven in de financiële stand van zaken, accountantscontroles te begeleiden, financiële verrekeningen te doen etc.

Binnen MUMC+

Projecten worden beheerd in het online systeem genaamd PaNaMa. Dit systeem geeft een actuele weergave van de status en de voortgang van ieder project en hierin dient ook de voortgang van de inclusies te worden bijgehouden. De projectleider, samen met de onderzoeksassistent, is verantwoordelijk om de inclusies hierin in te vullen. Indien het niet wordt ingevuld, kan er geen facturatie plaatsvinden.

Via de volgende link kunt u het systeem bereiken: PANAMA.

Neem contact met ons op voor meer informatie over deze dienst: cbm.ctcm@mumc.nl of telefonisch via ons secretariaat.

 

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /var/www/vhosts/actest.nl/httpdocs/ctcmdevelop/scripts/functies.php on line 48