Onze diensten

eBROK/GCP-WMO

Het bezit van een BROK© examencertificaat is vereist om WMO-plichtig onderzoek te mogen uitvoeren. Ter voorbereiding op het landelijk BROK© examen wordt een blended cursus (e-learning en centrum specifieke bijeenkomst) aangeboden op het gebied van Wet- en Regelgeving inzake klinisch onderzoek. Alle Universitair Medische Centra (UMC) vereisen dat onderzoekers die WMO onderzoek uitvoeren, het certificaat hebben gehaald of dit binnen 6 maanden na aanvang van de studie behalen. Een belangrijk onderdeel van de BROK© cursus is de ICH-GCP, de internationale richtsnoer voor Good Clinical Practice, dat van toepassing is op alle klinisch geneesmiddelenonderzoek in Europa, USA en Japan. Verder wordt in een aantal modules de basiskennis voor de organisatie van klinisch onderzoek onderwezen. De exameneisen voor deze cursus werden landelijk vastgesteld en geaccordeerd door de Raden van Bestuur van UMC's. De kennis wordt objectief getoetst in een landelijk elektronisch examen waarbij u, bij voldoende score, een certificaat ontvangt. Dit certificaat is 4 jaar geldig. Neem tijdig contact op voor de mogelijkheden voor een opfriscursus.

Eerstvolgende centrum specifieke dagen in Maastricht zijn:

- 19 maart en 23 mei 2019

Eerstvolgende beschikbare examendata in Maastricht zijn:

- 5 februari, 3 april & 4 juni 2019

Her certificering:

- 29 mei 2019

Klik hier om je in te schrijven.

Voor meer informatie over de eBROK© kunt u de website van de NFU raadplegen.

GCP-WMO

Personen die niet direct verantwoordelijkheden dragen binnen klinisch onderzoek hoeven niet in het bezit te zijn van een BROK© certificaat, maar kunnen volstaan met een GCP-WMO cursus. Heeft u interesse in een klassikale GCP-WMO cursus op maat voor uw afdeling? Of wilt u individueel deelnemen aan een GCP-WMO cursus? Dit is mogelijk, neem dan contact ons via training.ctcm@mumc.nl of via ons secretariaat voor meer informatie hierover. Op verzoek kan dit ook in het Engels worden aangeboden.

 

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /var/www/vhosts/actest.nl/httpdocs/ctcmdevelop/scripts/functies.php on line 48