Onze diensten

Project Management

Het CTCM zorgt voor getrainde en bekwame project managers voor elke soort onderzoek, van single-center onderzoek in Nederland tot Europese multi-center trials. De project manager kan zorgen voor de volledige coördinatie van uw onderzoek.

Ook kunt u bepaalde taken aan de project manager uitbesteden zoals bijvoorbeeld de indieningen bij de ethische commissie of bevoegde instanties, bijhouden van de Trial Master File, het melden van ongewenste voorvallen, het verzorgen van rapportages, bewaken van het beschikbare budget, het opvolgen en stimuleren van inclusies, het organiseren van meetings etc.

U kunt de project manager zelf functioneel aansturen. Onze project managers zijn professionals, die op de hoogte zijn van de laatste wet- en regelgeving rondom mensgebonden onderzoek. U kunt erop rekenen dat uw onderzoek conform deze regelgeving wordt uitgevoerd. De project manager heeft veel ervaring opgebouwd met het organiseren, coördineren en uitvoeren van mensgebonden onderzoek. U kunt deze verworven kennis en ervaring benutten zodat uw onderzoek sneller, efficiënter en effectiever uitgevoerd wordt.

Neem contact met ons op via projectmanagement.ctcm@mumc.nl of via ons secretariaat voor meer informatie over deze dienst!

 

 

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /var/www/vhosts/actest.nl/httpdocs/ctcmdevelop/scripts/functies.php on line 48