Onze diensten

Research Personnel

Research Personeel

Middels deze dienst kan gekwalificeerd Research Personeel voor tijdelijke ondersteuning bij studies geleverd worden. Samen met u kijken we naar de meest passende oplossing voor uw personeelsbehoefte, variërend van onderzoeksassistent, tot onderzoeker, tot arts. Daarbij houden we rekening met de studielooptijd, vereiste en gewenste competenties en ervaring, het beschikbare budget en verwachte capaciteitsspreiding. U kunt kiezen hoeveel en in welke vorm u personeel wilt inhuren, op oproepbasis en een vaste hoeveelheid. U hoeft geen eigen personeel te werven, te selecteren en in dienst te nemen. Uiteraard bestaat voor u wel de mogelijkheid om werknemers aan te dragen. De functionele aansturing gebeurt door uzelf, zodat u volledige controle heeft over de inzet van de medewerkers. Het voordeel voor u is dat de administratieve afhandeling, opleiding en begeleiding wordt door het CTCM verzorgd, waarmee de risico’s als werkgever ook bij CTCM komen te liggen. Het CTCM kan desgewenst zorgen voor passende vervanging bij ziekte en vakantie, zodat u niet te maken krijgt met capaciteitsverlies.

Neem contact met ons op voor meer informatie over deze dienst via hrm.ctcm@mumc.nl of neem contact op met ons secretariaat.

 

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /var/www/vhosts/actest.nl/httpdocs/ctcmdevelop/scripts/functies.php on line 48