Reserveren

Sportlandgoed De Haamen heeft een open karakter: iedereen is welkom om op het sportlandgoed te komen sporten of bewegen. Uiteraard met inachtneming van onze huisregels en met uitzondering van trainingen en wedstrijden van verenigingen of andere groepen.

Tijdens gereserveerde uren door bijv. een vereniging is het namelijk niet mogelijk en toegestaan om gebruik te maken van de accommodatie(s). Dit geldt ook voor regelmatig (recreatief) gebruik door groepen op vaste tijdstippen (zoals een groep skeelers of beweeggroep die op een vast moment komen sporten/bewegen).

De beheerders zullen letten op de toepassing van deze spelregels.

Wilt u als individu, groep of vereniging zich verzekeren van "exclusief gebruik" voor een bepaalde tijdsduur (bijv. een training voor een individuele topsporter, verenigingstraining of een sportevenement door een bedrijf of maatschappelijke organisatie). Neem dan contact met ons op.

De afdeling verhuur verwerkt de reserveringen van alle sporthallen, gymzalen, buitensportaccommodaties én het zwembad. We verhuren de accommodatie(s) voor trainingen, sportevenementen en andersoortige activiteiten. Met name voor sportverenigingen, (zorg)organisaties, bedrijven, etc.

Bij vragen of voor het plaatsen van een reservering kunt u tijdens kantooruren (tussen 09.00 uur en 17.00 uur) contact opnemen met:

Afdeling Reserveringen
T: 046 457 11 03
E: verhuur@dehaamen.nl 

Klik hier voor de algemene gebruikersvoorwaarden.
En kllik hier voor de geldende huisregels.